7 erilaista sijoitussuunnitelmaa: Mikä sopii sinulle?

7 erilaista sijoitussuunnitelmaa: Mikä sopii sinulle?

Sijoitussuunnitelmia on monenlaisia, ja voi olla vaikea tietää, mikä niistä sopii sinulle. Neste auttaa sinua aloittamaan sijoittamisen tämä on hyvä lähtökohta pitkäaikaisen

Seitsemän erilaista sijoitussuunnitelmatyyppiä ja milloin kukin niistä on sopiva.

1. Kasvuosakkeiden sijoitusrahasto: Tämäntyyppinen rahasto koostuu osakkeista, joiden odotetaan kasvavan keskimääräistä enemmän. Jos tavoittelet pitkäaikaista pääoman arvonnousua, tämä rahastotyyppi sopii sinulle.

2. Arvo-osakesijoitusrahasto: Toisin kuin kasvuosakesijoitusrahastot, arvo-osakesijoitusrahastot sijoittavat osakkeisiin, joita markkinat pitävät aliarvostettuina. Jos etsit osakkeita, joilla on potentiaalia tuottaa suuria tuottoja, tämä on juuri sinulle sopiva rahastotyyppi.

3. Kansainvälinen osakesijoitusrahasto: Kuten nimestä voi päätellä, tämäntyyppinen sijoitusrahasto sijoittaa sellaisten yritysten osakkeisiin, joiden kotipaikka on Yhdysvaltojen ulkopuolella. Jos etsit salkkuusi monipuolisuutta, tämä rahastotyyppi sopii sinulle.

4. Joukkovelkakirjalainojen sijoitusrahasto: Tämäntyyppinen rahasto sijoittaa joukkovelkakirjoihin, jotka ovat velkapapereita. Jos etsit konservatiivisempaa sijoitusta, tämä rahastotyyppi sopii sinulle.

5. Kiinteistösijoitusrahasto: Tämäntyyppisen sijoituksen avulla voit sijoittaa kiinteistöihin omistamatta itse kiinteistöä. Jos etsit

vaihtoehtoista tapaa sijoittaa kiinteistöihin, tämä on juuri sinulle sopiva sijoitustyyppi.

6. Hyödykkeet: Tämä on laaja luokka, johon kuuluu kaikki, mitä pidetään raaka-aineena, kuten kulta, öljy tai vehnä. Jos etsit vaihtelevampaa sijoituskohtaa, tämä on juuri sinulle sopiva sijoitustyyppi.

7. Keräilyesineet: Tähän luokkaan kuuluu kaikki, mitä pidetään keräilyesineenä, kuten taide, baseball-kortit tai kolikot. Jos etsit sijoitusta, joka on enemmän hauskanpitoa kuin tuottoa varten, tämä on juuri sinulle sopiva sijoitustyyppi.

Nyt kun tiedät erityyppisistä sijoitussuunnitelmista, on aika päättää, mikä niistä sopii sinulle. Tavoitteistasi riippuen voit haluta sijoittaa yhteen tai useampaan tämäntyyppisistä suunnitelmista.