5 tapaa sijoittaa Subway-osakkeisiin

5 tapaa sijoittaa Subway-osakkeisiin

Voileipäketju voi olla kuumassa vedessä, mutta se ei tarkoita, että sen varasto olisi huono sijoitus. Aloita sijoittaminen täältä nokia-osake.fi ja varmista kestävä ja kannattava kasvu,

Tässä on 5 tapaa osallistua

1. Ajattele yhtiön historiaa Subwayn juuret ulottuvat vuoteen 1965, jolloin 17-vuotias Fred DeLuca avasi ensimmäisen voileipämyymälänsä Bridgeportissa, Connecticutissa. Siitä lähtien yritys on kokenut osuutensa ylä- ja alamäistä, mutta se on aina palautunut. Tämä joustavuus on asia, jota sijoittajien tulisi etsiä osakkeita harkitessaan.

2. Tutki johtoryhmää Subwayn nykyinen toimitusjohtaja on Trevor Haynes, joka nimitettiin vuonna 2019. Sitä ennen hän toimi yhtiön tietojohtajana. Haynes on itse Subwayn franchising-saaja, joten hän ymmärtää liiketoimintaa sekä franchising-yrityksen että yrityksen näkökulmasta. Kokemus on arvokas, varsinkin kun otetaan huomioon yrityksen tällä hetkellä kohtaamat haasteet.

3. Tilinpäätösten tarkastelu Sijoittajien tulee aina käydä läpi yrityksen tilinpäätös ennen sijoittamista. Tämä on erityisen tärkeää Subwayn kaltaiselle yritykselle, jolla on taloudellisia vastatuulia. Yhtiön yleinen taloudellinen tilanne on kuitenkin edelleen vahva. Sillä on vankka tase, ja sen liikevaihto ja tulos ovat kasvaneet.

4. Analysoi kilpailua Voileipäteollisuus  on kilpailukykyinen, ja Subway on menettänyt markkinaosuuttaan kilpailijoilleen viime vuosina. Se sanoi,

Subway on edelleen maailman toiseksi suurin voileipäketju, jolla on yli 26 000 toimipaikkaa. Ja sillä on edelleen vahva brändi.

5. Harkitse potentiaalia Voileipäliiketoiminta ei ole kasvuala, mutta se ei tarkoita, etteikö Subwaylla olisi potentiaalia. Yhtiö keskittyy digitaalisten tilaus- ja toimituskykyjensä parantamiseen. Se myös laajentaa aamiaistarjontaansa ja pyrkii vetoamaan terveydellisempiin asiakkaisiin.

Vaikka edessä on haasteita, on myös mahdollisuuksia. Ja tämä tekee Subwayn osakkeista harkitsemisen arvoista pitkäaikaisille sijoittajille.