Kuinka paljon sinun on investoitava elääksesi osingoista?

Kuinka paljon sinun on investoitava elääksesi osingoista?

Saatat yllättyä siitä, että osingoista elämiseen ei tarvita miljoonaa dollaria. Voit myös sijoittaa osakkeisiin, joissa sinun on löydettävä hyvämaineinen foorumi, kuten Fortumin osakkeet, joita on pidetty vakaana osingonmaksajana jo vuosia.

Kuinka paljon sinun on investoitava, jotta voit elää mukavasti osingoista.

Osingoilla eläminen on suosittu tapa tulla taloudellisesti riippumattomaksi. Kukapa ei haluaisi saada säännöllisiä maksuja, jotka kattavat kaikki menonsa? Ennen kuin päätät elää osingoilla, on otettava huomioon muutamia asioita.

Ensinnäkin sinun on varmistettava, että yritykset, joihin sijoitat, ovat vakaita ja että niillä on ollut osinkojen maksuhistoriaa. Sinun on myös varmistettava, että sinulla on hajautettu salkku, jotta et laita kaikkia munia yhteen koriin. Jos oletat, että sinulla on hajautettu osinko-osakkeiden salkku, voit realistisesti olettaa eläväsi osingoista vain 500 000 dollarin sijoituksella. Se saattaa kuulostaa suurelta summalta, mutta se ei ole niin vaikeaa kuin ehkä luulet.

Jos aloitat sijoittamisen varhain ja sijoitat johdonmukaisesti, voit helposti saavuttaa 500 000 dollarin salkun koon eläkkeelle mennessäsi. Ja jos sijoitat yrityksiin, jotka ovat maksaneet osinkoja hyvin, voit nauttia mukavasta eläkkeestä pelkillä osinkomaksuilla.

Osinkosijoittamisessa on muutamia asioita, jotka sinun on pidettävä mielessäsi. Osinkosijoittaminen on loistava tapa tulla taloudellisesti riippumattomaksi, mutta on muutama asia, jotka sinun on pidettävä mielessä. Ensinnäkin sinun on varmistettava, että yritykset, joihin sijoitat, ovat vakaita ja että niillä on ollut osinkojen maksuhistoriaa. Sinun on myös varmistettava, että salkkusi on hajautettu, jotta et laita kaikkia munia yhteen koriin. Jos oletat, että sinulla on hajautettu osinko-osakkeiden salkku, voit realistisesti olettaa eläväsi osingoista vain 500 000 dollarin sijoituksella. Se saattaa kuulostaa suurelta summalta, mutta se ei ole niin vaikeaa kuin ehkä luulet. Jos aloitat sijoittamisen varhain ja sijoitat johdonmukaisesti, voit helposti saavuttaa 500 000 dollarin salkun koon eläkkeelle mennessäsi. Ja jos sijoitat yrityksiin, jotka ovat maksaneet osinkoja hyvin, voit nauttia mukavasta eläkkeestä pelkillä osinkomaksuilla.